4.5.2007

Tässä kävi niin...

kuin arvelinkin eli päivityksiä kun ei koneella saa tehtyä tuonne kotisivuille, niin myös blogin tekstit unohtuu. Niin ja kun tämä väliaikainen kone on HIDAS.

Tässä välillä Pii on treenaillut tokoa ja viestiä. Tokossa aiomme huomenna ja sunnuntaina osallistua Välimäen Leenan kurssille. Molempina päivinä on kolme tuntia tehokasta treeniä. Viestiä treenattiin vapunpäivänä Katin ja Hatan opastuksella Hepojoella. Ylpeänä jälleen lähdimme treeneistä kotiin taitavan pienen belgimme kanssa. Agissa Pii on pitänyt hiukan taukoa, kiitos Jarin ja mun töiden ja niiden aiheuttamien kevätkiireiden.

Onsku ja Tiltu ovat sitten keskittyneet kotona vahtimiseen. Kaverukset ottivat myös yhteen tuossa muutama päivä sitten. Tuloksena Tiltulle kipeä selkä ja Onskulle yksi hammas vähemmän. Onneksi se oli noita pieni alaetuhampaita eikä haittaa kaverin menoa lainkaan. Ja Tiltu sai Katilta ensiavun selkään.

Miramarilla on sitten alkanut kunnon uhmaikä tai niin kuin hän asian ilmaisee "tuhmaikä". Onneksi neuvottelemalla kuitenkin ollaan päästy hyvinkin vielä sopimuksiin. Tänään käytiin myös hammastarkastuksessa ja neitokaisella on sitten jo kaikki maitohampaat suussa. Ja hampaatkin on harjattu isin kanssa iltaisin hyvin.

Muuten elämä sujuukin omalla mallillaan. Kotonakin ollaan ehditty hiukan olemaan. Tuo vähäinen vapaa-aika ollaan kuitenkin käytetty hyödyksi. Pihan ympärille ollaan saatu tehtyä aitaa, Pii on saanut kujakepit ja toko/pk-hypyn. Kiitos Jamppa ja Jari!

Nina

Ei kommentteja: