6.5.2007

Pii kurssilla.

Lauantaina sitten oltiin ihan ekalla oikealla toko-kurssilla. Tähän asti olemme treenanneet ryhmässä, mutta nyt pääsimme mukaan kurssille, jossa kouluttajana on Leena Välimäki. Leenahan on ollut edustamassa Suomea TOKOssa monena vuotena mm. MM- kisoissa.

Ensin saimme ohjeita koirien kanssa leikkimiseen. Sen jälkeen treenasimme luoksetuloa, seuraamista, ruutua ja lopuksi noutoja. Päivä kului todella nopeasti ja saimme paljon uusia "ohjeita". Niistä kirjoitan sitten treenipäiväkirjaan, kun saamme tuon toisen koneen takaisin.

Huomaisin myös, että Pii oli oppinut sellaisia asioita, joita en edes itse ollut tajunnut sen jo osaavan. Tähän asti seuraamista ollaan harjoiteltu vain muutaman korkeintaan kymmenen askeleen sarjoina suoraan. Lentsu pisti mut tekemään käännöksiä oikealla ja vasemmalle ja neiti marssi kauniisti sivulla seuraten koko ajan. Sitten kun vielä käsky kävi tehdä täyskäännös, niin ohjaajan silmät eivät millään meinanneet uskoa, kun pieni neiti tuli mukaan käännöseen todella kauniisti. Vähänkö meillä on taitava Piiperoinen.

Tänään sitten treenit jakuvat. Mitähän tälle päivälle tulee uutta? Toivottavasti myös noita hyviä oivalluksia, että pikkuneitihän osaa jo...

Ei kommentteja: