15.5.2007

Taukoja monesta asiasta.

on sitten pidetty kaikessa muussa paitsi työteossa. Yllättäen tuolla kukkatukussaon hirveä kiire ollut kohta kuukauden ajan ja sama homma jatkuu tuonne juhannukselle asti.

1. tauko on tokoilussa. Lentsun kurssin jälkeen ainoastaan muutaman kerran on ollut intoa tehdä jotakin Piin kanssa. No, nyt yhden yön aikan pihallemme oli ilmestynyt tokon hyppyeste. Sitä nyt sitten pitäisi alkaa hiomaan.

2. tauko Piillä on ollut agissa, kun isäntä on tuolla Ranskan maalla ollut pian puolitoista viikkoa. Ainoastaan pihalla olevia kujakeppejä olemme muutaman kerran kokeilleet namikupin kanssa. Niistä on tullut todella yes-juttu Piiperoiselle.

3. tauko on ollutcorgeista. Kaverit ovat Jarin matkan aikana täyshoidossa mummin luona. Tiltu ja Onsku viettävät siellä varsin kylläistä aikaa ja tiedän jo saavani muutaman kilon lihoneet tappiset kotiin.

4. tauko on Miramarilla isi-tauko. Iskää jo kovasti kaivataan ja onneksi huomenna koittaa se päivä, kun isi tulee kotiin. Niin ja mukana on ne moneen kertaan varmistetut tuliaiset :)

Onneksi Jari on tulossa kotiin ja viikonlopuksi saamme koko jengin taas saman katon alle. Todella hiljaista on täällä ollut, kun olemme viettäneet kotona aikaa Miramarin ja Piin kanssa. Meillä kolmella on jo iso ikävä Jaria ja tappisia.

Ei kommentteja: