23.5.2007

Onsku ja Pii törmäsivät...

toisiinsa tiistaina aamupissalla. En oikeastaan tiedä miten siinä kävi, mutta päästin koirat vapaaksi normaaliin tapaan pihalle ja kun sitten lähdimme kävelemään takaisin sisälle, kuulin vain hirveän parahduksen ja sen jälkeen uikutusta. Ensin jähmetyin ja mietin uskallanko edes katsoa mitä on tapahtunut. Tiltu pyöri tapansa mukaa jaloissani ja Pii juoksi samantien ovelle, joten päästin ne sisään ja menin katsomaan missä meidän puuttuva lammas on.

Sieltä Onsku kuitenkin tuli kulman takaa, mutta pitäen oikeaa etutassua ilmassa. Ei sitten varannut ollenkaan sen päälle. Kauhuissani vein pojan sisälle ja pyysin Jaria tutkimaan jalkaa. Samalla soitin päivystävälle eläinlääkärille ja häneltä sain ohjeeksi antaa Onskulle särkylääkkeen ja yhdessä päätimme, että soitan heti kahdeksalta omalle lääkärille, josko siellä olisi aikoja.

Onsku pääsi lääkärille ja siellä vahvistui jo meidän oma diagnoosikin. Otettiin RTG ja jalka ultrattiin, kunnei löytynyt murtumia eikä olka ollut sijoiltaan. Eläinlääkärikin oli sitä mieltä, että siellä on sitten sen verran kuitenkin nesteitä, että vaikuttaa kunnon revähdykseltä, joka on aiheutunut kovasta törmäyksestä. Piinlujasta törmäyksestä. Onsku on nyt sitten parin viikon hihnalevolla ja sen jälkeen vähitellen lisätään kuntoilua. Muutama kuukausi tässä varmaan kuluu, että poitsu on kunnossa. Mutta tänään herra jo tepasteli neljällä koivella vain aavistuksen tuota oikeaa jalkaa keventäen. Ihmeolio...

Nyt sitten Onsku ja TIltu ulkoilevat yhtäaikaa ja tuo meidän remueetu Pii saa juosta miljoonaa ympäri pihaa yksinään. Eipa taida tuo pölötin edes huomata, ettei siellä muita ole. ;)

Ei kommentteja: