26.5.2007

Kaikki tuntuu olevan hyvin.

Onsku siis alkoi jo seuraavana päivänä kävelemään kaikilla tassuilla, ontuen kuitenkin. Nyt olemme huomanneet pikku-ukon venyttelevän todella paljon molempia päitä. Ja myös noita vastakkaisia jalkoja yhtä aikaa. Hienoa meidän vahtipäällikkö! Vielä kun saadaan noita särkylääkkeitä vähennettyä niin nähdään sitten oikein kunnolla mikä on tilanne, mutta me ollaan täällä positiivisella mielellä.

Illalla Piin olisi tarkoitus tokoilla treeneissä pitkästä aikaa. Nyt kun mulla ensi viikon jälkeen työkiireet vähenee olen päättänyt ottaa Piin kanssa oikein kunnon treenejä, jotta päästään eteenpäin liikkeissä. Ja tuo kunnostautuminen alkaa tänään illalla ja varasin myös sitten keskiviikoksi aikaa, että päästään TKK:n treeneihin. Saamme myös tuon pihalle tulotien aidattua, niin saan keskittyä koiraan enkä koko ajan pelätä, että tiellä liikkuu joku ja neitokainen ampaisee sinne. Miten koira voi pysyä muualla treeneissä koko ajan mun kanssa kontaktissa, mutta kotipihalla pitää koko ajan seurata mitä muualla tapahtuu ja heti ampaista tutkimaan tilannetta?

Muuten sitten kaikki meneekin omalla painollaan. Miramari on taas venahtanut ja oppinut paljon uusia asioita. Neiti opettelee jopa tekemään kirjaimia ja eilen hätkäytti meitä hienolla tanssiesityksellä. Pitää ensi kerralla huomata ottaa muutama kuva tuosta luovasta taidelajista tai sitten peräti pätkä videolle. ;)

Ei kommentteja: