31.5.2007

Toukokuun viimeinen päivä.

Nyt sitten Pii on saanut yllättäen jonkun pienen napsahduksen kauniissa päässään ja tänään Jari sai ekan kerran treenit onnistumaan todella hyvin. Minä olen kyllä siitä NIIN iloinen! On tainnut parin kuukauden agitauko tehdä hyvää ja nyt sitten kun neiti pääsi vielä kokeilemaan A-estettä, niin vauhti vaan kiihtyy. Ja noista jaloista kyllä sitä vauhtia riittää.

Onskun jalka alkaa olla hyvässä kunnossa, jos tuosta enenevästä vauhdista mitään voi päätellä. Onskuhan tulee kivusta "äreäksi", mutta vaikka olemme hieman vähentäneet tuota särkylääkeannosta, herra on ihan normaali itsensä. Ihana Herra Tappinen. ;)

Tiltu viettää kotipäiviä ja välillä pääsee mukaan kujakeppi tai hyppytreeneihin kotipihalla. Sen kanssa kyllä voisi hiukan vaikka tokoilla välillä. Joutuisi ne kaksi hernettäkin sinkoilemaan välillä ja voisivat ne välillä vaikka osua kohdakkainkin. Toisaalta useimmiten näyttää, että vaikka Tiltullakin tuota virtaa riittää, niin se myös on tyytyväisin meidän koirista, kun se vaan saa köllötellä sohvalla tai sängyllä.

Ei kommentteja: