8.6.2008

Lämmintä pitää...

Todellakin kesäkuu on alkanut helteiden merkeissä. Koiratkin ovat yllättävän rauhallisia. Ulkona ollaan oltu todella paljon ja pihalle on nyt sitten istutettu paljon kukkia. Kiitos vaarille hyvistä taimista! Torstaina käytiin jälleen Hirvensalossa Oskarin kahden kummitädin luona. Kiitos mukavasta illasta ja grillihetkestä. Miramari on ihan innostunut Lauran kanssa juttelemisesta.
Jarikin tulee tänään kotiin työmatkalta. Lyhyeksi aikaa, mutta kuitenkin saamme viettää vähän aikaa koko perheen kanssa. Vielä yksi pidempi reissu ja sitten onkin viikon loma ja sopivasti juhannus. ;-) Haimme Miramarin kanssa jo pihvitkin valmiiksi niin saamme grillata ja saunoa illalla.
Oskari on kasvanut reippaasti ja ruoka maistuu pikkuherralle. Kävimme torstaina TYKSissä ja kaikki oli hyvin. Peräsuolen tukoskohta leikataan näillä näkymin elokuun puolivälissä. Kesän saamme siis nauttia ilman lääkärikäyntejä. Muuten pikku-ukkeli on ihan kunnossa ja kun tämän vaivan saamme hoidettua, joudumme käymään ainoastaan muutaman kerran kontrollissa sairaalassa. Muuten siis Oskari on terve pieni poitsu.
Mulle ja Miramarille on sitten iskenyt kunnon kesäflunssa. Kurkkua kirvelee ja yskittää sekä nenä on ihan tukossa. Toivottavasti Oskari ei tätä saa. Niin ja tietysti toivomme, ettei Jari saa tartuntaa, kun sitten sairastelee tuolla tienpäällä. Täytyy muistaa tarkistaa, että Buranat ja muut särkylääkkeet on hällä mukana.

Ei kommentteja: