31.3.2008

Vauvan tuoksua...




Perjantaina aamulla kello 8.51 syntyi meidän pieni poika. Painoa oli 4060 grammaa ja pituus oli 51cm. Synnytyksen alku kesti pitkään, mutta sitten kun kaikki saatiin hyvin käyntiin niin loppu sujuikin sitten nopeasti. Kätilökään ei ollut uskoa kun ilmoitin, että nyt se tulee... ja synnytys sujui niin hyvin, että pääsin itse kotiin jo lauantaina.

Hiukan mutkia on kuitenkin pikkuisella alkutaipaleellaan. "Oskarilla" todettiin peräsuolen toiminnassa jotain hämminkiä, mutta nekin saadaan onneksi hoidettua kuntoon. Hoito aloitettiin heti ja sen takia pikkuinen joutuu nyt vielä olemaan seurannassa TYKSissä tämän viikon. Toimenpiteet menivät hyvin ja paraneminen on alkanut hienosti. Tänään aloitettiin jo maitoruokinta suun kautta.

Isosisko jo odottaa malttamattomana pikkuveljeä kotiin. Hiukan ihmeellistähän hänelle oli, kunnei ole vielä nähnyt veljeä ja vanhemmatkin juoksevat sairaalassa pari kertaa päivässä. Miramari on kuitenkin piirtänyt kaikenlaisia kuvia "Oskarille" ja veljeä odottaa jopa pieni paketti tuolla hoitopöydällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä!

Tanja kirjoitti...

Onnittelut vauvasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Onnea koko perheelle!