15.3.2008

Pääsiäistä odotellessa...

... teimme Miramarin kanssa "sulkaoksia" ja haimme pajunkissoja. Pupuja ja kaneja on pienen ihmisen huoneeseen laitettu urakalla. Ihanan reipas tuo pieni isosiskoksi tuloaan odotteleva pikkuihminen. Välillä tulee pieniä kritinöitä, kunnei aina tiedä mitä tuossa pienessä päässä liikkuu, mutta yleensä ottaen kovasti vauvan tuloa odotellaan. Miramari sitten valtasi isin paikan sängyssä, kun Jari lähti taas ajelemaan kohti Hollantia. Tulee kuulemma tuossa paikassa paremmin uni. :-)
Myös me vanhemmat jo odottelemme innolla uutta tulokasta. Pääsiäisen jälkeen sitten jossakin vaiheessa aloittelevat käynnistelyn, jollei sitten tuo pieni veijari itse ennen päätä tulla maailmaan. Yritys on kova jo, ainakin potkuista ja liikkeistä päätellen. Kunhan vaan mun oma selkä kestäisi tämän etupainon. Hassua ajatella, että muutaman viikon päästä meillä voi jo olla nyytti kainalossa. Vastahan se testi näytti positiivista... Vauvalle saatiin kasattua sitten sänkykin valmiiksi ja nyt pitäisi vielä lähteä hakemaan pinnasuoja. Sitten alkaakin kaikki tarpeellinen olla valmiina uudelle tulokkaalle. Eilen haimme Miramarin kanssa turvakaukalon.
Sigistäkin sitten on tullut iso tyttö. Yöunet ollaan saatu aikaiseksi tuolle pikkupöllöllekin. Viime yönäkin majoittui nukkumaan sängyn alle kymmeneltä illalla ja ulos halusi vasta kahdeksan aikaan aamulla. Näin ainakin silloin, kun Jari on ajossa. Nyt hiukan huolestuttaa tuo junioripöllö, kun se on oksentanut tänään jo muutaman kerran. Mitähän se taas on syönyt pihalta?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.