27.2.2008

"lomailua"



Miramarin kanssa olemme tehneet paljon tyttöjen juttuja viikon sisällä. Jari on hommissa ja tällä hetkellä ajelee jossakin päin Hollantia. Maanantaina kävimme Zoolandiassa katselemassa talvisia eläimiä todella keväisessä säässä. Lunta ei ollut missään ja aurinko paistoi. Pakkasimme heti aamulla eväät kassiin ja herkuttelimme Zoolandian kota-alueella porojen seuratessa touhujamme.
Ulkoilemassa olivat myös ainakin hirvet, kameli, peurat, villisiat, albakat, emut, strutsit ja "kengurut". Näimme myös aivan ihania pieniä pupuja ja aaseja sekä "inkkariponin". Saimme kulumaan raittiissa säässä kolme tuntia. Kotiin tulikin sitten kaksi todella väsynyttä tyttöä. Illalla molemmille maittoi uni.
Huomenna pitäisi käydä Santerin 6-vuotissynttäreillä illalla ja ensi viikolla onkin Veeran 4-vuotisjuhlat. Miramarilla siis riittää juhlia. Hoidossa Miramari on käynyt tällä viikolla parina päivänä leikkimässä kavereiden kanssa ja iloisena sieltä onkin kotiin tullut reipas tyttö täynnä uusia ideoita leikkeihin ja askarteluihin...
Mulla siis alkoi sairasloma viime viikolla selän takia ja perjantaina sitten pitäisi aloittaa äitiysloma. Vauva potkii ja hikkailee reippaasti. Hikka tulee varsinkin jos olen syönyt ruisleipää. :) Perjantaina on vuorossa se lapsivesipunktio, jota jännitän ihan hirveästi, vaikka se kuitenkin on ihan rutiinijuttu sokerien ollessa korkealla ja vauvan kasvaessa reippaasti. Ensi viikolla onkin sitten ihan normaali ultra ja lääkärintarkistus TYKSissä. Silloin myös kuulee missä mennään vauvan kanssa tuossa kokoasiassa ja pitääkö ruveta käynnistelemään aikasemmin...
Ai, niin. Sigin olisi sunnuntaina tarkoitus lähteä pentunäyttelyyn katsomaan sukulaisia. Toivottavasti Jari ehtii siksi jo kotiin ja pääsee ajelemaan tuonne. Muuten sitten Miramari menee vaarin hoiviin ja mun pitää viedä tuo neitokainen ihan yksin tuonne. Onneksi paikalle on Marin toimesta jo kerätty handlereita eikä mun sitten ilmeisesti täydy tämän vatsan kanssa siellä lyllertää.

Ei kommentteja: