21.3.2007

Onsku hammaslääkärissä...

Pikku-ukko joutui hammaslääkäriin pahan hajuisen hengityksensä takia ja nyt sitten "heräillään takkahuoneessa nukutuksesta. Aluksi piti poistaa vain 2-3 hammasta, mutta kun takimmaiset oli poistettu, eläinlääkäri totesi, että joudutaan poistamaan enemmän. Nyt herran purukalustosta sitten puuttuu kahdeksan hammasta, onneksi ihan takimmaiset. Muut hampaat sitten olivatkin todella hyvässä kunnossa. Nyt sitten parannellaan nuo haavat ja jatketaan elämää hyvänhajuisena. ;)

Samalla saimme Zafran uurnan kotiin. Kun maa tuosta hiukan sulaa, Zafran tuhka haudataan omalle pihalle. Kummun ja kiven tilalle istutamme jonkun kauniin kukan, joka muistuttaa meitä tuosta upeasta eläimestä, jonka kanssa saimme viettää monia ihania hetkiä.

Toivottavasti seuraavalla kerralla saan kirjoittaa jo jotain iloisiakin juttuja. Varmaankin Piin viikonlopun näyttelytuloksia ainakin laitan. Mitään hehkutustuloksia tuskin on tiedossa. Pii kun on ekan kerran junioreissa ja tervuja näyttelyssä on noin 80 kpl. Seuraavalla viikolla sitten meillä tapahtuukin... Tiltu kisaa, Pii treenaa agia, tokoa ja ekan kerran ehkä päästään kokeilemaan jopa viestiä.

Ei kommentteja: