24.3.2007

Aurinkoinen kevätpäivä

Aivan ihana päivä. Aamulla nukuttiin koko perhe pitkään ja touhusimme Miramarin kanssa kaikkea kotona. Jari haki saunapuita pari peräkärryllistä ja kävimme porukalla kaupassa. Miramari olisi halunnut ostaa mulle keltaiset saappaat, kun kaikilla täytyy olla... no, tottahan tyttö puhui ja sai mut ostamaan saappaat. Onneksi väri muuttui punaiseksi.

Iltapäivää vietimme kotona takapihalla ja Miramarihan on ihan innostunut, kun pitkästä aikaa saa leikkiä omalla hiekkalaatikolla. Pii oli mukana avustavana hiekanlevittäjänä. Piikin tuntui nauttivan ulkona olemisesta. Ainakin jos vauhdista ja tarmosta jotakin voi päätellä.

Illalla sitten tottelevaisuus-treeneissä hallilla Piin kanssa. Olen niin ylpeä tuosta piiperoisesta. Tekee kuin unelma pyydettävät. Ja vähitellen alkaa tulostakin näkyä. Eka koira, joka meidän perheessä osaa tulla sivulle. Ja seuraamista harjoitellaan edelleen pienessä pätkässä, jotta saadaan siihen intoa ja paljon palkkaa. Reipas tyttö ja tänään sitten pallottelin sen kanssa paljon väliajalla. Josko saisin tuosta pallosta apua palkkaamisiin. Namit kun joissakin tilanteissa rauhoittaa tuota neitiä turhaan.

Kotiin tullessa täällä oli sauna valmiina. Pitkästä aikaa oikein upea päivä. :)

Ei kommentteja: