3.8.2007

Loma lopuillaan

Kesäloman viimeiset päivät menossa ja me olemme viettäneet paljon aikaa Miramarin kanssa tehden erilaisia "retkipäiviä". Loman aikana siis pääsimme kalaan, Titi-nallen kotia katsomaan, Zoolandiaan, Muumimaailmaan, sienimetsään... niin ja vietimme oikein rentouttavia päiviä.
Pii on sitten kanssa päässyt mukaan kaikenlaiseen uuteen. Marin luona ollaan käyty katsomassa rotukavereita/sukulaisia, viestitreenit ovat jatkuneet, tulossa on jälkitreeniä elokuussa ja nyt sitten vielä uusinpana jännityksenä ekat tokokisat. 2.8. olimme ekan kerran kokeessa ja kaikista oudoista ja jännistä asioista huolimatta tuloksena 147,5 pistetta ja II-tulos, tuomarina Kari Kielo. Nyt olen sitten saanut jännitettyä tuon ekan kisan pois ja nyt varmaan sitten syksyn aikana katsomme nuo kaikki liikkeet kuntoon. Erityisesti noihin Piin käsittelyihin pitää keksiä jotakin. Neiti kun inhoaa yli kaiken juoksutarkastusta ja sen takia sitten tuomaristakin voi tulla mörkö.
Ja lopuksi se suurin uutinen eli meille on tulossa toinen tuollainen ihana karvakasa. Perheeseemme muuttaa 13.8. tervu-neiti Kuunsirpin S-pentueesta. Sitäkin olemme Miramarin kanssa jo muutaman kerran käyneet katsomassa loman aikana. Pii saa reuhokaverin ja me toisen ihanan harrastuskaverin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai tulee teille toinen belggari, pötkylät saavat seuraksi toisen pitkäjalan :o)

Täälläkin pentukuume vaivaa, mutta ehkä sitten ensi keväänä ;)

Nina kirjoitti...

"kaksin aina kaunihimpi." Ja ollaan niin tykästytty Piihin, että haluttiin toinenkin harrastuskoira. :)