9.8.2007

Huh hellettä...

Niinhän siinä sitten kävi, että kun loma loppui, helteet alkoivat. Lämmintä riittää ja meidän perheessä tapahtuu. Piiperoinen taitaa olla tällä hetkellä se meidän perheen testieläin. Lauantaina oltiin Hyvinkäällä RotuRace-tapahtumassa. Siellä tapasimme paljon Kuunsirppien omistajia koirineen. Oli mukava tavata ihan uusiakin tuttavuuksia ja pulputtaa "vanhojen tuttujen" kanssa. Juoksuosuudella Pii vähän häkeltyi eikä matka taittunut parhaalla mahdollisella vauhdilla, mutta mitä siitä. Pääasiahan oli hauskan pitäminen ja leikkiminen rotukavereiden kanssa.
Illalla sitten tokoilimme vielä ryhmässä ja aiheena liikkeestä jäävät. No, sen treenin sitten huomasi sunnuntaina toko-kisoissa, kun Pii seuraamisessa ja noissas jäävissä ennakoi koko ajan käskyä ja hidasteli. Tulokseksi kuitenkin 133pistettä ja III-tulos. Ihan hyvin meidän tokakertalaiselta ottaen huomioon päivän helteen ja vähävarjoisen kisapaikan. Paikallaan makuun jälkeen jouduimme odottamaan melkein kaksi tuntia omaa vuoroa täydessä paahteessa. Ihme, että Pii edes jaksoi tehdä mun kanssa jotain.
Keskiviikkona sitten aloitettiin uudestaan jälki. Sitähän muutaman kerran viime vuonna kokeilimme pennun kanssa, mutta nyt sitten koitetaan tosissaan saada tuota PK-puolta treenattua. Teimme muutaman jäljen ja sain taas todeta pikkuisen yllättävän mut iloisesti. Alun hapuilun jälkeen namit poimittiin suuhun tarkalla nenätyöskentelyllä. Kiitos Soilelle hyvistä vihjeistä ja koitamme harjoitella ahkerasti seuraavaa kertaa varten. Matkalla kotiin bongasin jo muutaman hyvän harjoittelupellon.
Miramarin hoito on alkanut hyvin. Uusi hoitaja Susanna on otettu hyvin vastaan ja päivät sujuvatkin sitten iloisesti leikkien ja tuttujen kavereiden kanssa puuhastellen. Miramari on venynyt ja kasvanut kuukaudessa todella paljon. Tarmoa ja päättäväisyyttä on tullut lisää. Suu paukkuu koko ajan ja jalat vie reippaasti eteenpäin. Isin ja äidin pieni prinsessa...

Ei kommentteja: