1.7.2007

Kesäkuu loppui ja heinakuu alkoi

Se on sitten jo heinäkuu ja viikko töitä jäljellä ennen kesälomaa. Miramari aloitti jo loman hoidosta ja viettää päivät laatuaikaa vaarin ja mamin kanssa.

Perjantaina oltiin Hepojoella treenailemassa viestiä Piin kanssa koko perheen voimalla. Tai siis tappiset kylläkin oli kotona. Neiti juoksi innolla ja vauhdilla. Ekan kerran jopa hiukan vingahteli intoa odotellessaan omaa vuoroaan. Yes... Pii sai todella onnistuneen treenin ja iloiset suoritukset.

Pii tokoili lauantana kisatreeneissä ja minä olen oikeasti ylpeä tuosta ipanasta. Liikkeet eivät todellakaan olleet täydellisiä, mutta mitään tehotreenaajia me ei olla kyllä oltukaan. Meillä on ollut mottona "hiljaa hyvää tulee". Ekan kerran siis tehtiin jo liikkeet kokonaisena ja muutaman liikkeen sarjoina. Palkata sai mahdollisimman vähän. Paljon on vielä opeteltavaa molemmilla, mutta kyllä me vielä jossakin vaiheessa kisaamaan päästään. Onhan meillä aikaa, kun Piikin on vasta vuoden.

Corgit sitten ovat viettäneet aikaa lökötellen ja laiskotellen. Ja taitavat olla aika tyytyväisiä tuohon olotilaan. Tiltulta saimme hiukan painoa pois ja neiti on heti pirteämpi ja vauhtia alkaa riittämään. Tänään pääsi corgit kokeilemaan keppejä, jotka Mauri oli tehnyt meille. Hyvin toimivat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.